Italijanski odbojkaš žrtva prevare duže od jedne decenije

Jedan italijanski sportista uleteo je u dug veći od 700.000 evra zbog toga što je verovao da se zabavlja sa brazilskim supermodelom tokom petnaest godina...

Žrtva je profesionalni odbojkaš iz Milana, Roberto Kazaniga, koji je bio ubeđen da se nalazi u vezi sa ženom koja se zove Maja, odnosno brazilskom manekenkom i top modelom sa kojom je bio u odnosima na daljinu više od jedne decenije. Maja se predstavila ovom čoveku putem telefona pre mnogo godina od strane zajedničkog prijatelja i koristila je fotografije brazilskog supermodela Alesandre Ambrosio, najpoznatije po tome što je nosila titulu Victoria Secret Angel od 2004. do 2017. godine.

Uprkos tome što je nikada nije upoznao lično, Kazaniga tvrdi da je bio u vezi sa ovom misterioznom ženom i prema italijanskim medijima, sportista joj je slao izdašne poklone i finansijski je opskrbljivao tokom godina, uključujući i novi automobil Alfa Romeo Mino i preko 700.000 evra, koje je izdvojio za njene "medicinske troškove" potrebne za lečenja njene srčane mane.

Međutim, nakon što je od strane prijatelja i timskih kolega nateran da malo bolje razmotri čitavu situaciju, sluđeni Kazaniga je na kraju podelio svoju priču sa italijanskim vlastima, koje su otkrile da je on žrtva uigrane prevare. Odbojkaš je sa svojom pričom izašao u javnost prošle nedelje, priznajući na italijanskoj televiziji da je on ustvari bio žrtva poznatog prevaranta i da se uvukao u velike dugove zbog toga.

Zaljubljeni Italijan je ubačen u kolo od strane Manuele, koja je bila navodni prijatelj sportiste i jedan od glavnih organizatora prevare. Prema policijskim izveštajima, upravo je ona predstavila Roberta prevarantu, za koga se sumnja da je stanovnik Sardinije, malenog italijanskog ostrva u Mediteranu. Prevarant je od strane italijanskih medija identifikovan samo kao Valerija.

Kada su mediji upitali Valeriju vezano za njenu ulogu u ovoj prevari, ona je negirala bilo kakvo učešće u ovoj šemi, tvrdeći da jedva poznaje Maju. Kada je upitana zbog čega je ona identifikovana kao primalac Kazaniginog novca, ova žena je odbila da pruži jasan odgovor, tvrdeći da, nevezano sa tim kako njen odgovor može glasiti, niko joj svejedno neće verovati. Slučaj je bio i dalje aktivan u vreme pisanja ovog članka, tako da više informacija o istrazi nije dostupno, zbog toga što italijanske vlasti i policija aktivno rade na njegovom rasvetljavanju.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group