Kijanu Rivs podelio još jednu mudrost sa svojim fanovima

Popularni glumac još jednom je oduševio sve...

Kijanu Rivs je ove godine proglašen za najomiljeniju slavnu ličnost, a kada uzmemo u obzir njegov skromni život i ophođenje prema svojim fanovima, uopšte nas ne čudi što ga svi toliko obožavaju. On redovno na svojim društvenim mrežama deli svoja mišljenja i stavove i generalno pokazuje ljudima kako on gleda na stvari, ali i na ljude koji su u njegovom životu.

Čseto zna da podeli jako dobre savete vezane za ljubav i za prijatelje, a nedavno je uradio sličnu stvar, zbog koje je ponovo oduševio fanove.

„Kako starim, shvatam da su rasprave najgora stvar koju možete imati sa nekom osobom. Kada uđete u raspravu i u takav dijalog, to je najgori stres koji možete doživeti, pogotovo ako sa strane imate sagovornika koji je tvrdoglav i nedokazan. Zato je najbolje da uvek kažete „Da, jeste, upravu si“ i da svoje mišljenje zadržite za sebe, jer ćete tako izbeći nepotrebne konfilkte i stres. Bitno je da vi znate šta je tačno i ispravno, a ako neko drugi to ne može da uvidi, to je njegov problem“, napisao je glumac na svojim društvenim mrežama.

Kao i uvek, fanovi su se zahvalili na njegovim inspirativnim rečima i rekli da je ovo razlog zbog kojeg je on najomiljenija slavna ličnost na planeti.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group