Krava se zaglavila na toboganu nakon što je pobegla od sudnjega dana

Jedna brazilska krava koju su vlasnici otpisali i pripremili za klanje u nekoliko narednih nedelja, na spektakularan način je uspela da pobegne sa svog ranča, udaljenog oko 804 kilometra od Rio de Žaneira...

Kada je rekla zbogom seljačine i prvi put osetila miris slobode, ova životinja se uputila u obližnji akva park, koji je bio potpuno prazan, ali nju to ipak nije sprečilo da dođe do tobogana u pokušaju da se zabavi na pravi način, možda i poslednji put, ukoliko joj dželati uđu u trag.

Tobogan je dizajniran kako bi izdržao maksimalnih 204 kilograma, ali se on junački držao i potpuno izdržao velikih 317 kilograma koliko ima ova krava, koja je klizala po njemu i padala na kolena spuštajući se polako ka bazenu. Na videu koji je nastao možemo videti kravu kako prebacuje svoju težinu na stranice tobogana i polako silazi ka bazenu zastajući zbunjeno na jednom delu, kao da joj nije jasno zbog čega njen plan ne uspeva.

Ova nestašna krava dobila je doživotno pomilovanje od strane svog vlasnika, koji je izjavio za lokalnu radio stanicu da će ona od sada biti porodični ljubimac i da joj je novo ime Toboga, što na Portugalskom znači tobogan, naravno.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group