Majmun ušao u tenak - Savršeno borno vozilo za venčanja i proslave

Da li ste ikada imali potrebu da ostavite snažan utisak kada se negde pojavite, koji niko nikada neće zaboraviti?

Pa, ukoliko planirate da posetite Englesku i tamo imate neki događaj na kom želite da budete u centru pažnje, možete iznajmiti Tank Taxi, koji će vas odvesti do vaše željene lokacije po ceni od hiljadu dolara! Posebno “pogodan” za venčanja i slične ceremonije, ovaj nesvakidašnji taksi, odnosno vojno vozilo, pripada Britancu po imenu Merlin Bečlor, koji ga je kupio putem interneta po ceni od 35.000 dolara, uključujući i osnovne popravke zahvaljujući kojima je postao spreman da osvoji gradske ulice.

 “Oni su namenjeni čistoj zabavi. Kada se vozite u njima, mnogi ljudi se smeše i pokazuju prstom prema vama”, kako kaže Bečlor u intervjuu, objašnjavajući da zna da su u pitanju “armirana vozila”, dok je Tenk Taksi jednostavno zvučniji naziv.

Bečlor takođe tvrdi da je kupio ovo vozilo za ličnu upotrebu, ali je počeo da dobija brojne upite za iznajmljivanje nedugo nakon kupovine. “Prvo, javljale su mi se komšije, a potom prijatelji, pa prijatelji mojih prijatelja, i na kraju potpuni neznanci koji su želeli da se provozaju tenkom do svojih velikih događaja”.

Tako se rodila njegova ideja za Tank Taxi – po ceni od hiljadu dolara, on će prevoziti ljude do venčanja, maturskih večeri ili čak sahrana. U video snimku CBS News možemo videti goste jednog venčanja koji su odabrali Tank Taxi kao svoje sredstvo prevoza, umesto uobičajene limuzine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group