Fun - Zanimljivosti

Najbolji napitak koji pomaže u borbi protiv prehlade

Stigla je zima, a sa njom i prilično niske temperature koje često dovode do toga da se prehladimo...

Simptomi prehlade obično uključuju bolove u grlu, curenje nosa, bol u sinusima, kao i blago povišenu temperaturu. Kada je prehlada u pitanju, tada antibiotici ne mogu pomoći i jedini način da prehladu pobedite jeste da mirujete, da odmarate, da pijete dosta tečnosti i da se zdravo hranite.

Vaš imuni sistem treba da ojača kako bi se izborio sa prehladom, a mi imamo sjajan način koji će vam pomoći da to uradite. Ključ leži u fenomenalnom čaju od đumbira koji je lekovit i koji neverovatno pomaže kod simptoma prehlade.

I sami znate da je đumbir lekovit i da je veoma zdrav i koristan, a kada ga pomešate sa drugim sastojcima dobićete sjajan napitak koji će vas okrepiti i izlečiti.

Ovaj čaj se priprema na sledeći način:

Iseckajte đumbir na sitne parčiće i tečnost iscedite u čašu ili šolju. Đumbir prelite vrelom prokuvanom vodom. Sačekajte da se napitak malo ohldadi, a onda ga zasladite sa medom. U čaj možete dodati i limunov sok koji će vam obezbediti  dodatan vitamin C, koji je neophodan protiv borbe sa prehladom.

Degustrirajte ovaj napitak i videćete da će prehlada biti kao rukom odnešena.

foto:The Healthy Tart

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group