Neverovatni momenat kada je radniku zoo vrta nenadani heroj spasio život

Jedan radnik zoološkog vrta napravio je kardinalnu grešku zadržavajući kontakt očima sa mužjakom lava, ali je u neverovatnom obrtu događaja jedan potpuno neočekivani spasilac priskočio u pomoć...

Incident koji zaustavlja dah i srčane otkucaje, navodno se dogodio u jednom hotelu u Las Vegasu i predstavlja nam relativno mirnu scenu koja u milisekundi dobija potpuno drugačiji ton.

Putem videa moguće je posvedočiti situaciji u kojoj dva radnika zoološkog vrta posmatraju lava i lavicu koji na prvi pogled potpuno mirno leže na zemlji. Međutim, radnik kraće kose zadržava potpuno čvrst pogled na mužjaku, što će se ubrzo pokazati kao potpuno pogrešan potez.

Nedugo nakon što se kamera počela udaljavati, snimatelj je opet vratio nazad fokusirajući se na kavez sa lavovima privučen vriskom i urlanjem turista. Lav je u treptaju oka skočio na čuvara, uspevajući da ga obori na zemlju istovremeno usmerujući njegove čeljisti ka njegovoj nozi. Drugi radnik je brzo pritekao upomoć, ali je ipak reakcija lavice bila ta koja je omogućila da oba čoveka iz ove neprilike izađu potpuno nepovređena.

Uskočivši u čitavu gužvu, ona je pala na njenog mužjaka i ugrizla ga za rep kako se podizao, pre nego što je uspela da se postavi između njega i radnika, čuvajući ih na sigurnoj razdaljini pre nego što je njen pratilac potpuno rezigniran i nezadovoljan odjurio na drugu stranu. Njena brza i efikasna reakcija, gotovo sigurno je spasila živote makar jednog od ovih ljudi, ako ne i obojici.

Sa druge strane, sa punom sigurnošću možemo tvrditi da je ovaj čuvar naučio jednu veoma važnu lekciju iz čitavog ovog iskustva i da ovakve stvari nikada više neće ponavljati.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group