Pas koji je posetio policijsku stanicu kako bi prijavio svoj nestanak

Čiko je jedan veoma pametan pas koji se pojavio u jednom teksaškom policijskom odeljenju tokom noći, naizgled sam prijavljujući svoj nestanak...

Srećno kuče pojavilo se na šalteru policijske stanice tokom noći potpuno niotkuda. Kako u izveštaju policijske uprave stoji, kada se Čiko propeo na šalter delovalo je kao da želi da podnese prijavu za njihovu K1 jedinicu, a ovo su policajci zaključili nakon što su prvo eliminisali Lesi tip situacije kao mogućnost.

Ovaj prelepi pas dobio je obilje ljubavi i pažnje pre nego što je sam odlučio da je vreme da napusti stanicu. Prema izvorima, Čiko je samostalno napustio zgradu, nakon čega opsežna i iscrpljujuća potraga za njim nije urodila plodom. Svima u stanici koji su provodili vreme sa Čikom i na kraju tragali za njim, potpuno je laknulo kada su saznali da se on uspešno vratio svom vlasniku, istovremeno naglašavajući da je on u svkom momentu dobrodošao.  

Da li je Čiko došao u stanicu kako bi prijavio neke nelegalne aktivnosti bandi u svom kraju ili otkucao gazdu, za sada nije poznato, jasno je jedino da ovaj lepotan svojim ponašanjem i karakterom nije ostavio ravnodušnim nikoga u ovom teksaškom odeljenju.

N.Đ.

Izvor: 9GAG

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group