Planina otkrio tajnu muvanja devojaka

Poznati strongmen i glumac serije „Igra prestola“ postao je Twitch strimer i muškarcima dao vrlo bitne savete...

Haftor Julius Bjornson stekao je svetsku slavu u seriji „Igra prestola“ u kojoj tumači ulogu Planine. Haftor je veome uspešni Strongman takmičar i jedan od najsnažnijih ljudi na planeti, a zbog svoje snage i veličine dobio je ovaj popularni nadimak koji ga prati i u seriji.

Haftor je veliki deo svog života posvetio ozbiljnim i zahtevnim treninzima koje primenjuje svaki dan. Njegov trening od njega zahteva da svaki dan po nekoliko sati radi neverovatno zahtevne vežbe koje uključuju podizanje velikih težina.

Iako je njegovo primarno zanimanje odlazak na strongmen takmičenja, Haftor je sada odlučio da višak svog vremena provodi kao Twitch strimer i da svojim fanovima daje besplatne i korisne savete.

Pored svojih fitnes saveta on daje i živote savete, pa nam je tako otkrio i šta trebamo raditi ako želimo da osvojimo bilo koju devojku koja nam se sviđa.

 „Ako želite da smuvate devojku, samo joj pokažite vaše grudne mišiće i uradite ovo. Verujte mi, ako ovo budete radili, svaka žena će skočiti na vas“; rekao je Haftor, a zatim pokazao svoju ljubavnu tehniku.

Pogledajte o čemu je reč:

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group