Poslednja Tajsonova predstava ostavila je obožavaoce potpuno zatečenim

Potpuno nespremni obožavaoci Majk Tajsona ostali su zaleđeni kao jeleni pred farovima nakon što im se bivši šampion teške kategorije prikrio iza leđa, nedugo nakon što bi za njega rekli nešto prilično škakljivo...

U jednom Jimmy Kimmel Live šou, Tajson je bio zadužen za prestravljivanje potpuno nespremnih obožavalaca na ulici, od kojih je jedan čak, na pitanje vezano za njegovu legendarnu tribal tetovažu na licu odgovorio kako je ’j?!#%o ružna’. Na svu sreću nisu leteli komadići ušiju tokom snimanja ovog materijala, uprkos tome što je isti momak izjavio kako Tajsonovo mastilo na licu izgleda kao da ga je neko dobro ošamario.

Na pitanje upućeno od strane voditelja: „Šta mislite o Tajsonovoj tetovaži na licu?“, obožavalac je odgovorio sa: „Mislim da je j!?#$0 ružna. Smaram da njegovo lice izgleda bolje bez nje“. Kamera se potom okreće ka Tajsonu, koji strpljivo čeka u obližnjem hotelu i možemo ga čuti kako psuje. Obožavalac je nastavio: „Deluje kao da ga je nego odalamio po faci najstrašnije“.

„Kada biste imali mogućnost, da li biste ikada uradili tribal na licu kao Majk Tajson?“, upitao je voditelj potom, dok se Tajson polako približavao potpuno nesvesnom čoveku sa leđa. „Ne čoveče“, dodao je obožavalac, pre nego što je legenda ringa stala pokraj njega i izjavila kako bi voleo da ga neko udari u facu.

Vidno prestravljen, obožavalac je izjavio: „Zdravo Majk“, pre nego što je počeo da muca i odustaje od pokušaja da se izvuče. Tajson je učinio da jedna obožavateljka iz Irske krene da vrišti kada joj se prikrao nakon izjave da bi Konor Mekgregor mogao da ga dobije u borbi.

Dok se Čelični Majk prikradao devojci iza leđa, ona je nastavila: „Ne znam. Obojica su agresivni borci. Ja ću se opredeliti za Konora zbog toga što je on takođe Irac“. Međutim, u tom trenutku Tajson je stajao odmah pokraj nje, iako je devojci trebalo još nekoliko zabavnih trenutaka da primeti kako se nalazi svega nekoliko centimetara od najpoznatijeg borca svih vremena.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group