Fun - Zanimljivosti

Ruffwear donosi vožnju čak i najprljavijim psima

Vožnja vašeg psa, ne onog dobrog i mirnog u maniru programiranog robota, na neku veću udaljenost i zabavne aktivnosti, može predstavljati veoma interesantnu avanturu...

Da li će vaše zadnje sedište u tom slučaju ostati čisto? Naravno da neće, ali je zato tu rešenje u vidu Ruffwear Dirt Bag navlake koja osigurava da vaši dragoceni tapacirani delovi ostanu čisti.

Izum otporan na pse, u svakom smislu, namenjen je zadnjim sedištima, koja prekriva i pruža im novi zaštitini sloj, sprečavajući vašeg ljubimca u ostavljanju prljavštine, blata i ostalih svojih telesinh sastojaka na povratku ili odlasku od kuće. Ova navlaka može da uhvati sve opale dlake takođe, što je čini veoma korisnom kada razmatrate jednostavan odlazak kod veterinara.

The Ruffwear Dirt Bag prostirka za sedišta kreirana je od vlakana poliestera koja su vodootporna i veoma izdržljiva istovremeno, obezbeđujući efektivnu zaštitu za vašu zadnju klupu ili sedište/sedišta. Zapravo, ova navlaka može izdržati i najgrublje četvoronoge drugare, čak i kada balave, skupljajući sav dodatni otpad koji stvaraju, ne šireći ga po čitavom automobilu. Vlakna po prirodi nisu klizava, tako da će pas biti u savršenoj stabilnosti tokom čitave vožnje, u isto vreme sa lakoćom prikupljajući prvljavštinu tako, koju možete prosto ukloniti i otresti kako biste je očistili.

Ova navlaka osigurava poziciju upotrebom čvrstih kaiša koji se mogu prikačiti na sedišta ponaosob, kao i prstenovima od tvrde tkanine, namenjenih navlačenju na naslone za glavu. Možete je postaviti baš kao i tradicionalnu navlaku za kola, a u suštini, Ruffwear Dirt Bag prekriva samo zadnja sedišta ili je instalirati kao ljuljušku, tako da vaš pas ne može skočiti dole i ostaviti prljavštinu. U poslednjem slučaju, sve što je potrebno učiniti, jeste dodati nekoliko prstenova na dva prednja naslona za glavu i to je to.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group