Rusa živog sahranili zbog greške medicinskih sestara

Stariji Rus koji je proglašen mrtvim pronađen je živ i zdrav nekoliko dana nakon što ga je porodica navodno sahranila...

Grigori Vasiljev, sedamdeset i dve godine star Moskovljanin, primljen je u lokalnu bolnicu sa ukočenim udovima i otežanim govorom, nakon čega mu je dijagnostikovan moždani udar. Okružna bolnica Solnechonogorsk javila je Vasiljevoj porodici da je on umro pet dana kasnije.

"Kada su moja majka, otac i brat videli telo, oni su odmah rekli da to nije on", izjavila je njegova unuka. "Patolog je pokazao tag i dokumentaciju u kojoj piše da se radi o Grigoriju Mihailoviču Vasiljevu, objašnjavajući da se svaka osoba mnogo promeni nakon što smrt nastupi usled moždanog udara i autopsije koja se izvršava otvaranjem glave."

Ubeđena porodica sahranila je nekoga za koga je smatrala da je njihov deda i otac. Njegova unuka je izjavila da su kućnom bdenju prisustvovale desetine prijatelja, rođaka i saradnika, od kojih su svi registrovali da ovaj čovek ne liči previše na njenog dedu. Veliko otrkiće nastalo je svega dva dana od sahrane, kada je bolnica zvala i javila porodici i rođacima da se njihov voljeni Vasiljev dobro opravlja i da može biti otpušten iz bolnice.

Citirajući osoblje bolnice, njegova unuka je navela da su sestre zaboravile da jave zamenu mesta između Vasiljeva i gospodina sličnih godina koji je preminuo. Kada je ovaj čovek umro, on je bio na krevetu nepravedno sahranjenog čoveka, tako da se njegova porodica sada bori kako bi vratila prava i legalnu dokumentaciju iz bolnice i svog voljenog člana porodice u život zvanično, kako bi nastavio svoj oporavak u rehabilitacionom centru, uz sve ostale birokratske komplikacije koje ih čekaju zbog njegovog odjavljivanja sa ovog sveta.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group