Škot zamalo ostao bez oka zbog poširanja jajeta u mikrotalasnoj

Jedan Škotlanđanin završio je sa veoma teškim opekotinama na licu i telu nakon što je pokušao da ponovi trik za kuvanje jaja koji je video na TikToku...

Geri Mekdugl, iz Perta, zadobio je opake opekotine očiju, obraza i nosa, kada je pokušao da pošira jaje u mikrotalasnoj rerni. Kako je sam objasnio na svom TikTok nalogu, četrdesetogodišnji čovek objasnio je da je radio ovaj trik milion puta i da se on sastoji od postavljanja polupanog jajeta u činiju i njegovog zagrevanja oko četrdeset sekundi. Međutim, ovoga puta, nakon što je pokušao da izvadi svoje poširano jaje iz činije u kojoj se nalazilo, ono je eksplodiralo završavajući širom njegovog lica i grudi.

U svom snimku, Geri je izjavio: "Da li ste ikada pokušali da kreirate poširano jaje u činiji i mikrotalasnoj? Ja jesam i to sam uradio sto miliona puta, ali prošle noći stvari su krenule po zlu. Ovo nije objava za prikupljanje simpatija, niti dobijanje poruka ili bilo čega, uskoro ću biti bolje. Nisam od stakla. Jednostavno želim da naglasim da budete pažljivi sa ovim, posebno što ponekada poširanje jaja na ovaj način definitivno može krenuti naopako. Budite pažljivi i nemojte poširati jaja u mikrotalasnoj rerni".

U drugom postu, Geri je dodao: "Poširao sam jaje kao i svaki put pre toga. Prokuvate vodu u kuvalu, ispunite običnu šolju ili neku činiju do pola sa vodom i zatim polomite jaje ubacujući žumanac i belanac unutra. Svoju šolju zatim postavljam u mikrotalasnu na četrdeset sekundi i poširano jaje je gotovo. Međutim, kada sam ga izvadio iz mikrotalasne i postavio supenu kašiku u šolju kako bih izvadio jaje napolje, ono je iskočilo i ključala voda je eksplodirala svuda po mom licu i grudima ostavljajući ozbiljne opekotine".

"Odmah sam otišao u urgentni kako bih zatražio medicinsku pomoć i trenutno se nalazim na oporovku. Dve pozitivne stvari iz ovog iskustva jesu to što i dalje mogu videti iz oka koje je stradalo, ali najvažnije, moja devojka je izbegla bilo kakve povrede jer se na svu sreću nismo nalazili jedno preko puta drugoga kada sam izvadio jaje iz mikrotalasne."

@8gazmcd1

don't poach eggs in the microwave

♬ original sound - Gary McDougall
@8gazmcd1

don't poach eggs in the microwave

♬ original sound - Gary McDougall

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group