STIGAO JE IKEA KATALOG ZA 2021!

Ovogodišnje izdanje IKEA kataloga obeležava 70. rođendan i već je tu! Kako bismo ga učinili posebnim, pretvorili smo ga u inspirativni priručnik u poboljšanom digitalnom formatu koji je pun saveta prilagođenih raznim budžetima, praktičnih ideja, novih, zanimljivih proizvoda i poznatih favorita.

Svet se konstantno menja, posebno u prethodnom periodu, a digitalna iskustva se sve više integrišu u našu svakodnevicu. Da bismo se prilagodili životnom stilu koji se neprestano menja i potrebama ljudi, pretvorili smo naš katalog u digitalni priručnik, dostupan u bilo kojem trenutku, u bilo koje vreme. Lakši je pristup i skladištenje, posebno u uslovima malog prostora.

Svaku stranicu smo ispunili onim što je bilo osnova našeg asortimana svih ovih godina: sitnicama koje mogu značajno uticati na svakodnevni život. IKEA Katalog 2021 je inspirativan i prepun je saveta o tome kako domove širom sveta učiniti udobnijim, pametnijim, održivijim i lepšim za sve divne ljude koji žive u njima.

Osim što je pogodniji i pristupačniji, digitalni katalog nudi još kreativnija rešenja i profesionalne savete kako bilo koji životni prostor možemo pretvoriti u dom iz snova. Ovaj prošireni virtuelni priručnik dizajniran je tako da inspiriše svakoga u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mestu, čime se iskustvo onih koji ga budu listali podiže na viši nivo. Nove funkcije, kao što su povezivanje proizvoda prikazanih na slikama sa interaktivnim linkovima, doprinose više integrisanom i olakšanom iskustvu kupovine.

Održivost je jedna od naših glavnih vrednosti, a IKEA katalog tretiramo kao i svaki drugi IKEA proizvod. To znači da se ekološki i socijalni problemi uzimaju u obzir u procesu proizvodnje, tako da katalog ove godine neće biti distribuiran u štapanom izdanju na kućne adrese. Ova odluka predstavlja značajan korak prema dostizanju vizije kompanije IKEA da postane “klimatski pozitivna” do 2030. godine, a istovremeno pruži neograničenu podršku svima, bilo kada, u transformisanju svakodnevnog života kod kuće. Voljena štampana verzija kataloga biće besplatna i dostupna od 1. septembra u IKEA robnoj kući.

Digitalno izdanje kataloga dostupno je na linku: https://www.ikea.com/rs/sr/customer-service/catalogues/

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group