Švarceneger ponovo oduševio fanove

„Jednom Varvarin, uvek Varvarin“, napisao je svom Instagram profilu...

Sigurno se sećate filma „Konan Varvarin“ koji je Arnolda Švarcenegera proslavio i uspeo da od njega napravi pravog superheroja. Iako je Švarceneger glumio mnogo ikoničnih uloga, on se uvek vraća Konanu i kaže da je to lik kojeg neizmerno voli i kojeg bi ponovo voleo da tumači.

Arnold je trenutno u pripremama za snimanje filma Terminator 5 i svima pokazuje kako čovek od 7 decenija može da izgleda, a na sportskom takmičenju u Australiji, on je pokazao da još uvek poseduje Konanove talente i da zna da rukuje hladnim oružijem.

Švarc je na svom Instagram profilu podelio snimak na kojem baca sekiru. Iako nije pogodio sam centar, on je demonstrirao da zna kako se to radi i da je vrlo precizan, tako da je on starkelja sa kojim se definitivno ne smete kačiti.

 
 
 
View this post on Instagram

Once a barbarian, always a barbarian.

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) onApr 13, 2019 at 8:02am PDT

Nakon ovog videa, mnogi su počeli da postavljaju pitanja da li će se možda snimiti i nastavak Konana, gde će Arnold glumiti starog i mudrog Varvarina. Iako se niko od filmskih reditelja nije oglasio povodom ovog pitanja, Arnold je izjavio da bi odmah prihvatio ulogu Konana i da bi sa zadovoljstvom ponovo postao Konan.

Foto:Newsday

V.P.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group