Fun - Zanimljivosti

Tetovaža Bena Afleka šokirala njegove fanove

Mnogi su se iznenadili kada su videli šta je Aflek istetovirao na leđima...

Dokaz da su tetovaže postale neverovatno popularne jeste i činjenica da ih najveći holivudski glumci rade. Kada govorimo o tetoviranim glumcima, Ben Aflek retko kome pada na pamet, ali činjenica je da ovaj glumac voli tetovaže i da ih ima na svom telu. Pre nekoliko godina, fanovi su primetili da Aflek na leđima ima veliku tetovažu, ali on je tvrdio da je to tetovaža koja je napravljena samo za potrebe filma i da je privremena. Međutim, Bena su sada uslikali na plaži i jasno je da je tetovaža na njegovim leđima prava.

Foto: TID/BACKGRID

Mnogi su se šokirali jer nisu znali da je popularni glumac istetovirao člitava leđa. Na Aflekovim leđima se nalazi masivni Feniks koji prekriva čitavu površinu leđa i koji je obojen vatrenim i jarkim bojama. Svi znamo šta simbolika Feniksa predstavlja, ali nismo siugurni šta ona znači trenutnom Betmenu. Možda je ovo znak vaskrsenja njegove karijere, ili možda simbol koji označava početak novog poglavlja u njegovom životu. U svakom slučaju, njegova tetovaža je prelepa i definitivno će se naći na listi najboljih holivudskih tetovaža.

Ipak, fanovi su postavili pitanje-zbog čega je Aflek krio da ima ovu tetovažu? Za sad to ostaje misterija, ali nadamo se da će se Aflek oglasiti na društvenim mrežama i da će reći nešto više o ovom umetničkom delu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group