Uhapšen čovek koji je neprekidno zvao policiju i govorio im da je umoran

Jedan muškarac u SAD priveden je u obližnji istražni zatvor nakon što je iznova pozivao policiju kako bi im svaki put izjavio da je "umoran"...

Naravno, nakon što im se vrlo brzo popeo na glavu, službenici zaposleni u sektoru spašavanja i hitnih intervencija, iskoristili su svoju modernu i sofisticiranu tehnologiju koja je omogućila da saznaju identitet pozivaoca.

Na osnovu sreće u nesreći, ovo takođe znači da svi koji konstantno zovu hitnu službu i govore kako su umorni mogu biti locirani bez previše problema. Dodatno, zaposleni u centralama bilo koje zemlje zaista ne vole kada ljudi zadržavaju linije koje mogu zatrebati nekome ko je stvarno u problemu i kome je potrebna pomoć, tako da njihovo pozivanje zbog gluposti, pravljenje praktičnih šala i trošenje dragocenog vremena mogu biti viđeni kao krivično delo.  

Ovo je upravo nešto zbog čega je šezdesetjednogodišnji Danijel Šroder iz Indijane umalo proveo šest meseci u okružnom zatvoru, kako su preneli lokalni mediji. Čovek, rođen u ovoj državi, priveden je prošlog utorka zbog telefonskih poziva koje je konstantno upućivao hitnoj službi iste večeri izjavljujući svaki put kako je umoran.

"Dispečeri su poslali policiju na adresu zbog zvanične žalbe. Policajcima je preneto da muškarac konstantno zove i žali se na umor. Kako su dispečeri preneli policijskim službenicima, ovaj čovek je zvao četiri puta za redom ove večeri. Naši zaposleni su osumnjičenog priveli zbog zloupotrebe 911 sistema", stoji u zvaničnoj policijskoj izjavi.

Međutim, kao što smo naglasili, ovo nije prvi put da je hitna služba Indijane čula za Šrodera. Ovaj čovek je zapravo zvao dan kasnije nakon što je priznao krivicu za pozivanje hitne službe kako bi izrazio svoj bes usmeren ka rođaku koji nije poštovao njegova pravila. Izveštaj dodaje da je za svoj prvi prekršaj dobio šest meseci zatvora, ali je ova kazna suspendovana, pod uslovom da nikada više ne pozove hitnu službu osim u hitnom slučaju.

U sredu, ovaj čovek se izjasnio krivim za kršenje prvog uslova i dobio je šezdeset dana iza rešetaka, što je kazna koja će trajati uporedo sa kaznom od šezdeset dana u prvom slučaju. Nadamo se da će se dobro naspavati i odmoriti od svega što ga muči u životu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group