Fun - Zanimljivosti

Vipp sklonište u slučaju zombi apokalipse

Svakodnevno ljudi pričaju o zombi apokalipsi – neki u šali, dok su neki u potpunosti ozbiljni…

Neki se pak pitaju, šta Bred Pit traži u filmu sa zombijima. Iako na ovo pitanje možda nikada nećemo dobiti validan odgovor, svesni smo činjenice da postoji više načina za preživljavanje zombi apokalipse, pa naravno biramo onaj luksuzniji. Sa minimalističkim pristustvom, predivno se stapajući sa svojim okruženjem Vipp sklonište je zaista impresivno i može imati bilo koju svrhu!

Odvajajući vas od čuvenih elemenata poput čelika i stakla, ovo sklonište je zaista unikatno, po naredbi glavnog dizajnera Mortena Bo Džensena. Njegov ulaz na donjem nivou ima prostor za skladištenje, dva prazna ormarića, Miele aparate, odnosno mašinu i sušilicu.

Dalje, tu je i kupatilo sa lavaboom u plutajućem stilu, tri velike fioke i glomaznim ogledalom. Verovatno će vam se dopasti gravirane ručke i drugi detalji, koji vašem preživljavanju daju dodir ekskluzivnosti i značaja. Ovo sklonište ima minimalistički, elegantni dekor, koji je naglašen predivnim prostorom za sedenje, odakle se pruža pogled koji će vas ostaviti bez daha.

Šest panoramskih kliznih staklenih vrata izoluju dnevnu sobu, dok je crni, kožni kauč idealno mesto za opuštanje i uživanje. Pored očaravajućeg kamina, tu se nalazi i kuhinja sa ostrvom i šporetom sa tri ringle, sudoperom i različitim radnim površinama, zbog čega ćete pomisliti da ste i dalje kod kuće. Takođe, ovo sklonište ima i dva prefinjena lustera, pribor za jelo i čaše za šampanjac.

Kratke merdevine povezuju vas sa udobnom spavaćom sobom, koja će vas impresionirati svojim pogledom na nebo. Konstrukcija ovog skloništa je veoma laka, verovatno lakša nego što možete zamisliti, pa je zato postala dosta popularnija, sa velikim brojem kupaca.

Sve što vam je potrebno je komad zemlje, kontakt lokalnog izvođača radova, koji će ugraditi sve što vam je potrebno, pri čemu je sve proizvedeno u Danskoj. Cena ovog skloništa je 600.000 dolara, a njegova konstrukcija traje šest meseci.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group