Gedžeti

3D slušalice od titanijuma

S-Next je japanski butik premium proizvođač audio opreme koji je razvio i dizajnirao unikatne Lab 2 slušalice, moderno stilizovanog i 3D modelizovanog titanijumskog eksterijera.

Jedinstvene i prepune stila, titanijumske spoljašnjosti ovih slušalica takođe pospešuju i distribuciju visokofrekfentnog zvuka koji dolazi iz 15mm velikog dinamičnog drajvera, dok su leđa istih takođe kreirana od titanijuma čime je obezbeđen poboljšan kvalitet niskih tonova.

Opčinjavajuća kućišta zvučnika su posebno dizajnirana kako bi oblikom popunili prazninu između ušnog kanala i izvora zvuka, a 3D štampani titanijum je na kraju obrađen uz pomoć odgovarajućeg hemijskog tretmana koji mu je dodao sjaj i neverovatno glatku površinu.

Samo će 200 jedinica Lab 2 slušalica ikada biti napravljeno i naći će se u prodaji od 22. oktobra po ceni od 4.300 $. Ova cena će učiniti Lab 2 slušalice najskupljim 3D štampanim bubicama na svetskom tržištu.

Moj Enterijer

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group