Gedžeti

Bang & Olufsen predstavljaju Beoplay E8 Sport slušalice

Ovo su savršene bežićne slušalice za sve one koji se aktivno bave sportom...

Beoplay E8 Sport omogućava vam da svoju muziku ponesete sa sobom čak i u najaktivnijim trenucima. Bang & Olufsen prvi put donosi na tržište sportske slušalice i čini nam se da je ovaj brend za sada uspeo da odradi posao na vrhunskom nivou.Slušalice kombinuju poznate performanse i izradu Bang & Olufsen brenda sa detaljima dizajna i karakteristikama koje su zahtevali profesionalni sportisti i osobe koje vreme provede u pokretu i kojima su potrebne slušalice koje ne ispadaju i koje omogućavaju kvalitetan zvuk.

Beoplay E8 Sport se ističe svojim zvukom svetske klase i dizajnom seta sportskih slušalica bez kompromisa u pogledu performansi. Slušalice su smeštene su kompaktnom bežičnom kućištu za punjenje koje se meša sa materijalima koji rade na performansama, poput gume i teksturnog silikona, sa jakim anodizovanim aluminijom otpornim na koroziju i koji je zaštitni znak Bang & Olufsen više od 50 godina.

Još jedan promišljeni detalj dizajna jesu komande na slušalicama koje pomažu u podešavanju kada su prsti vlažni i znojavi, pa se tako  izbegava nepotrebno zaustavljanje ili ometanje tokom trčanja. Slušalice mogu da menjaju programe i pesme numera, primaju pozive i aktiviraju režim transparentnosti, sve jednostavnim dodirom ili prelaskom prsta. Takođe poseduje IP57 sertifikat koji obezbeđuje potpunu zaštitu od prašine, znoja i prodora vode. Dolaze sa pet uklonjivih vrhova za uho i tri peraja za savršeno uklapanje u ušnu školjku. Bežične slušalice takođe imaju Bluetooth 5.1, AAC i aptX kodeke kako bi se osigurala savršena povezanost konekcija zvuka na svim iOS i Android uređajima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group