LG razmišlja da predstane da pravi pametne telefone

Kompanija je izgubila 4.5 milijardi dolara u poslednjih 5 godina...

Tek što je najavila i predstavila svoj revolucionarni televon na izvlačenje, kompanija LG sada možda napusti svet mobilnih telefona.

Prema izveštaju „The Korea Herald-a“, kompanija će uskoro doneti odluku u vezi sa budućnošću svog poslovanja sa pametnim telefonima, nakon gubitka u sektoru u poslednjih pet godina od 4,5 milijardi dolara.

„Budući da je konkurencija na globalnom tržištu mobilnih uređaja sve žešća, krajnje je vreme da LG donese konačnu odluku i da vidi da li će se boriti sa ostalim kompanijama“, rekao je PR LG kompanije. „Kompanija razmatra sve moguće mere, uključujući prodaju, povlačenje i smanjenje poslovanja sa pametnim telefonima.“

Naravno, ovo ostaje da se potvrdi od LG kompanije, tako da ćemo verovatno uspeti da vidimo telefon na izvlačenje koji su nedavno predstavili, ali takođe verujemo da će od njega sve zavisiti. Ako novi telefon pokaže uspeh i donese zaradu, LG će verovatno ostati u svetu pametnih telefona. Ukoliko se desi suprotno, LG telefona više neće biti.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group