Gedžeti

Luksusno izdanje Samsung Galaxy Z Flip modela

Nije nam bilo potrebno mnogo truda da bismo se zaljubili u novi Samsung projekat, nazvan Galaxy Z Flip…

Ipak, verzija na koju smo upravo naleteli, oborila nas je sa nogu. Kako bi već privlačan telefon učinila spektakularnim, nova verzija dobila je potpis slavnog brenda Thom Browne. Američki dizajner dao je dašak svoje estetike ovom hi-tech proizvodu, što nije baš uobičajena pojava, ali nama je svakako drago zbog toga.

Crvene, bele i plave štrafte koje se spuštaju niz telo ovog modela, podsećaju nas na elegantne cipele. Thom Browne Edition komplet dolazi sa ultra elegantnim Galaxy Buds slušalicama istog stila, uz Galaxy Watch Active 2 model sa narukvicom koja prati čitavu temu. Pored toga, vlasnici ovog specijalnog kompleta mogu uživati u specijalno odabranim Thom Browne temama za telefon, pri čemu je najinteresantnija animacija venecijanera koji se otvaraju i zatvaraju kada se telefon uključuje i isključuje.

Samsung je pored svih ovih detalja u svoj novitet ubacio tri kamere, dok se čitav svet na prvi pogled zaljubio u njihov Flex mode, koji automatski deli ekran od 6.7 inča na dva manja ekrana, što je dostupno u standardnoj i ovoj posebnoj ponudi.

Cena Thom Browne modela nije poznata široj javnosti, jer se može kupiti samo u određenim zemljama, ali znamo da standardni Samsung Galaxy Z Flip košta oko 1.380 dolara.

Lux Life

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group