Najpopularniji mobilni telefoni 2019. godine

Evo koji modeli mobilnih telefona su bili najtraženiji i najprodavaniji u ovoj godini...

Moderan život ne bi mogao da se zamisli bez ovih mini računara koji nam bukvalno obavljaju sve poslove i koji su danas postali nezamenjljivi. Mobilni telefoni su nekada imali funkciju da samo služe za pozive, da bi kasnije ponudili i mogućnost slanja poruka, a danas, pružaju sve mogućnosti koje imate na najsavremenijim računarima.

Povezanost sa internetom znači da u svakom trenutku imate mogućnost da pristupite svim informacijama na svetu, a to je neverovatna moć koju danas svako od nas drži u svom džepu. Industrija mobilnih telefona se neverovatno promenila u poslednjih 10 godina i sada se čini kao da svake godine dobijamo sve naprednije i moćnije telefone i prosto ne znamo šta možemo očekivati u narednih 5 godina.

Tokom ove godine, imali smo priliku da isprobamo različite nove modele, ali ovoga puta smo odlučili da vam predstavimo najpopularnije telefone iz ove godine.

V.P.

 

 

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group