Gedžeti

Nova inspiracija za svakodnenu šetnju kompanije Apple

Kada razmišljamo o fitnesu, aktivnosti nalik trčanju, ili dizanju tegova predstavljaju prvo što nam pada na pamet...

Međutim, fitnes nije uvek povezan sa podizanjem otkucaja srca na najviši mogući nivo. Jednostavan izlazak u šetnju može doneti velike prednosti vašem zdravlju i upravo na tome se zasniva Time to Walk aplikacija, kreirana posebno za Apple Fitness+ satove.

Predstavljena 26.01.2021. godine, nova funkcija Time to Walk dolazi kao proizvod nalik digitalnoj datoteci koja emituje različite epizode u kojima poznate ličnosti, nalik Doli Parton i Dajmondu Grinu, dele svoje priče i detalje iz privatnih života, praćene raznim vizuelnim elementima. Kao što ime implicira, sve epizode dizajnirane su kako bi bile emitovane i slušane tokom šetnje.

Pored Doli Parton i Grina, kompanija Apple takođe je pripremila i Time to Walk epizode sa Šonom Mendesom i Emijem nagrađenom glumicom Uzo Aduba. Svaki deo serije može biti emitovan tokom šetnje ili na lokacijama koje imaju veliko značenje gostima, čije teme variraju u trajanju od 25 do 40 minuta. Sudeći prema brendu Apple, u epizodi sa Doli Parton, ikona kantri muzike obećava životnu retrospektivu i evociranje veoma interesantnih uspomena, Mendes, sa druge strane, diskutuje o svim predostima smanjivanja tempa, dok Grin govori o dobrim stranama neuspeha i potpunog ignorisanja kritike.

“Ne postoji ništa bolje od šetnje u prirodi, momenata u kojima se izgubim u svojim mislima i duboko udahnem svež vazduh”, izavio je Grin. “Nadam se da će deljenje mojih priča sa onima koji odlaze sa mnom u šetnju pružiti i njima energiju potrebnu prilikom ostvarivanja životnih ciljeva, istu onu koja je i meni bila potrebna tokom jurenja ličnih snova.”

Svaki segment dolazi sa pratećim fotografijama koje se pojavljuju na Apple Watch modelu tokom slušanja priča, što dodaje vizuelne elemente koji oživljavaju priče i ideje gostujućih slavnih ličnosti. Na kraju, svako od gostiju deli i svoje liste pesama namenjenih motivaciji i inspiraciji, tako da korisnici sa svakom epizodom dobijaju svež i širok muzički izbor. Tu je takođe i opcija za korisnike invalidskih kolica, nazvana Time to Push, a ona kombinuje audiovizuelni sadržaj sa Outdoor Wheelchair Walk Pace sistemom vežbanja.

Time to Walk predstavlja poslednje izdanje Apple Fitness+ servisa, koji kombinuje fitnes karakteristike i satove kompanije Apple, sa bibliotekom vežbi u stilu studija, dostupnih putem iPhone, iPad ili Apple TV uređaja, po ceni od 9,99 dolara mesečno. Umesto punog treninga, Time to Walk svojim korisnicima nudi preko potrebnu pauzu i jednostavan način vežbanja. Kompanija Apple planira izbacivanje novih Time to Walk epizoda svakog ponedeljka, sve do kraja aprila, tako da svim zainteresovanim korisnicima, svakodnevne rutine mogu postati još raznovrsnije.

N.Đ.

Izvor: Men’s Journal

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group