Novi Razer laptop konačno pušten u prodaju

Ovo je prvi laptop ove kompanije koji nije fokusiran na gejming...

Razer je i te kako poznat u gejming industriji i tokom godina je uspeo da nam pruži neverovatne gedžete, ali sada je odlučio da lansira laptop koji je namenjen za „lifestyle“ i koji će moći da koriste korisnici koji nisu u svetu video igara.

„Primetili smo veliku potražnju za laptopovima koji su dobro izgrađeni, koji su snažni, ali koji se primenjunju u drugim poljima, pored gejminga. Zato smo odlučili da pružimo višenamenski računar koji će zadovoljiti svačije potrebe“, rekla je Mišel Li, menadžer Razer kompanije.

Napravljen je od jednog bloka aluminijuma i teži manje od 3 kilograma, a napaja ga procesor 11. generacije Intel Core i7 brzine do 4,7 GHz. Grafika dolazi u obliku Intel Iris Xe GPU-a, dok RAM dolazi sa memorijom od 16 GB.

Ekran od 13,4 inča dolazi u Full HD + opciji ili UHD + ekranu osetljivom na dodir, dok ostali bonusi za produktivnost uključuju HD web kameru i niz od četiri mikrofona za poboljšane zum pozive, trajanje baterije od 14 sati i funkciju brzog punjenja.

„Novi Razer Book 13 vrhunac je decenijskog iskustva u razvoju i izradi vrhunskih mašina za gejming“, kaže viši potpredsednik i generalni direktor kompanije, Bred Vildes. „Elegantan, moćan i kompaktan, Razer Book 13 izbija iz dosadne gomile i pruža potrošačima iskustvo koje još uvek nije ostvareno u radnom laptopu.“

Ovaj laptop je od danas dostupan za kupovinu i to po ceni od 1200 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group