Gedžeti

Samsung predstavio televizor koji postaje nevidljiv

Ovaj televizor poseduje opciju kamufliranja, tako da će se utopiti u svaki enterijer u kojem se nalazi...

Jedna od najpopularnijih kompanija električnih uređaja, Samsung, predstavila je novi QLED televizor koji ima revolucionarnu i unikatnu opciju. Kreatori ovog novog televizora su hteli vlasnicima da omoguće da uklone televizor iz prostora u kome borave, bez njegovog fizičkog uklanjanja. To znači da televizor bukvalno treba da nestane pred vašim očima i verovali ili ne, Samsung je uspeo to da uradi.

Najnoviji televizor na svojoj pozadini zadrži mnoštvo sitnih kamera koje snimaju pozadinu ispred koje se nalaze. Kada se upali ova opcija, displej televizora počinje da prikazuje sve što se nalazi iza njega i na displeju to prikazuje, tako da se on uklapa u prostor i postaje bukvalno nevidljiv.

Samsung je ovo nazvao kameleon opcijom i moramo priznati da je zaista neverovatna. Ono što je još impresivnije jeste to što je televizor u ovoj opciji ugašen i troši minimalnu energiju. Pošto je reč o pametnom televizoru, kameleon efekat se može upariti i sa različitim efektima i gedžetima, tako da na njemu možete proveravati vremensku prognozu ili upaliti vizuelne efekte koji će vaš dom pretvoriti u futursitički enterijer.

Cena ovog televizora još uvek nije poznata, ali pretpostavljamo da ovo neće biti pristupačan gedžet.

Foto: Refined Guy

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group