Gedžeti

SteelSeries lansirao ultra lagani gejemrski miš

Sa popularnošću ultralakih gejmerskih miševa, SteelSeries je sada pokrenuo sopstveni pristup ovom trendu, nudeći Aerox 3 bežični igrački miš, koji je težak samo 66 grama.

Da bi pomerio svoje tehnološke granice, SteelSeries se još jednom udružio sa PixArtom kako bi stvorio potpuno novi 1-na-1 senzor nazvan TrueMove Air, za koji brend kaže da je dizajniran „posebno za bežične performanse“. Optički miš sa 18.000 CPI, 400IPS i 40G može pružiti izuzetno precizno i tačno kretanje, istovremeno omogućavajući velike brzine i odziv na ekranu.

Sa većom efikasnošću napajanja, Aerox 3 postiže 200 sati trajanja baterije u Bluetooth režimu ili više od 80 sati u režimu 2,4 GHz. Takođe će vam pružiti više od 40 sati korišćenja nakon samo 15 minuta punjenja preko USB-C porta.

Najzanimljivije je da je najnoviji miš kompanije SteelSeries prvi na tržištu koji je dobio IP54 ocenu zahvaljujući novoj kompanijinoj tehnologiji AquaBarrier, što znači da je otporan na vodu i takođe zaštićen od neželjenih supstanci poput prašine, prljavštine i ulja.

Za one koji su zainteresovani, novi ultra lagani bežični miš SteelSeries Aerox 3 biće dostupan 10. novembra po ceni od 100 USD.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group