Ultimativni dodatak za optiku eliminisanje odsjaja i refleksije

Da li ste ikada slikali preko stakla na vratima ili prozorima i završili sa predivnim kadrom uništenim nizovima odsjaja i refleksija?

Ovo je ozbiljan problem kada se radi o fotografisanju kroz ove providne površine, naravno, možete koristiti polarizacijske filtere, ali ovo teško da je savršeno rešenje i može biti od koristi jedino pod određenim uglovima i povremeno menja vaš snimak. Sa druge strane, Ultimate Lens Hood sistem nudi daleko bolju alternativu.

Ovo je, bukvalno, kapuljača za vašu optiku i poseduje rastegljiv segment koji se navlači na sočivo aparata, blokirajući svo ambijentalno svetlo, tako da je uvek svetlije sa druge strane prozora. Na ovaj način možete fotografisati i snimati video kroz staklo prozora bez potrebe da se borite sa refleksijama i odsjajom, nezavisno od doba dana, situacije ili pozicije iz koje slikate, na primer autobusa u pokretu, vidikovca visoke zgrade ili hotelskog apartmana po veoma kišnom danu.

Ultimate Lens Hood dolazi u konusnom obliku, sa elastičnim silikonskom konstrukcijom koja omogućuje manjem otvaranju da se proširi i stane na gotovo sve optičke delove aparata, a čak i sa veoma čvrstom kapuljačom na njima, sve će se vratiti u početni oblik tako da nećete morati da brinete oko savijanja materijala i prekrivanja sočiva prilikom slikanja.

Ovo u prevodu znači, da ne postoji potreba za bilo kakvim držanjem ovog dodatka, tako da ste u mogućnosti da se koncentrišete na daleko važnije stvari. Veliko otvaranje dizajnirano je kako bi bilo naslonjeno na staklenu površinu bez ikakvih lepkova niti vakuum guma, prema tome, ni tragova, nevezano sa dužinom upotrebe.

Kada se koristi za fotografisanje kroz staklene prozore, ovaj sistem blokira svo svetlo oko sočiva, stvarajući tamniji prostor oko optike, potpuno nezavisno od svega što se dešava napolju. Ovakav pristup eliminiše prisustvo refleksija na staklu, omogućujući vam da uhvatite neverovatne kadrove kao da ne postoji staklena granica između vas i eksterijera. Kada snimate ili fotografišete na dnevnoj svetlosti, ova kapuljača će takođe, osigurati da ne dobijate bilo kakavu refleksiju od sunca, tako da nikada ne morate brinuti o neželjenoj količini svetlosti prilikom upotrebe aparata.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group