Gedžeti

Zlatni Apple Watch 6 po ceni od 7800 dolara

Goldstriker je uzeo nešto dobro i pretvorio ga u nešto zapanjujuće! S obzirom da Apple ne nudi zlatne satove, kompanija Goldstriker je kreirala zapanjujuće atraktivan zlatni Apple Watch Series 6 Superior Edition sat od 24 karata.

Iako nema sumnje da je Apple sat sam po sebi super izmišljotina, izgleda bolje sa prefinjenim preuređivanjem. Sat jeu celokupnosti napravljen od zlata, a ručno gravirana narukvica presvučena je pozlatom od 24 karata. Apple je najavio da će Apple Watch Series 6 biti dostupan od 18. septembra 2020. godine, a nudi brojne mogućnosti završne obrade poput aluminijuma, nerđajućeg čelika i titana, ali ništa ne blista poput zlata! Zato je Goldstriker odlučiod a umešta prste i da predstavi ovo ekskluzivno izdanje.

Superiorno izdanje Apple Watch Series 6 sata dolazi u kućištu prečnika 44 mm. Zatvoren je u suptilnu drvenu kutiju koje štiti skupoceno blistavi brojilo koje se može pohvaliti funkcijama poput bržeg punjenja (potpuno punjenje za 1,5 sata). Rečeno je da je vek trajanja baterije 18 sati.

Zlatni Smart sat prodaje se za otprilike 7800 USD i uključuje potvrdu o autentičnosti.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group