Lifestyle - Biz

Najbogatiji Youtuberi u 2019. godini

Internet zarada postaje sve veća, a pojedinci uspevaju da zarade milione za vrlo kratak vremenski period...

Youtube je već duže vreme jedan od najpopularnijh internet sajtova, a Youtube zanimanje postaje sve češća pojava, čak i na našim prostorima. Oni koji uspeju da sakupe dovoljan broj pretplatnika imaju mogućnost da nađu sponzore i da preko svojih pregleda zarade ogromne svote novca, tako da danas svako iz svoje sobe može pokrenuti Youtube biznis i postati milioner ako je njegov sadržaj dovoljno gledan.

Naravno u početku niko nije ni sanjao da se preko ovakvog sajta mogu zaraditi ogromne pare, i to isključivo od snimanja klipova. Par Youtubera uspelo je da postavi neverovatne rekorde i njihovi kanali imaju milionski broj pratilaca. Pewdiepie je jedan od primera jer je on uspeo da na svom kanalu skupi preko 100 miliona pretplatnika

Ovaj posao često nazivaju i poslom iz snova, jer jednostavno pravite klipove dok se zabavljate i uzimate novac. Youtuberi ipak komentarišu da je ovo posao kao i svaki drugi, da postoji mnogo odricanja i da je potrebno mnogo vremena kako bi klipovi bili što kvalitetniji. Tačno je da je posao zabavan, ali da je lak, to baš i nije tačno.

Youtubera je sve više i ovaj posao polako postaje posao budućnosti, ali ipak nekolicina se izdvaja od drugih i to po svom uspehu i svojoj ogromnoj gledanosti.

Pogledajte koji su to Youtuberi koji zarađuju najviše para od samih pregleda, ali i od mnogobrojnih sponzora:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group