Bang & Olufsen predstavio prvi na svetu 8K OLED TV

Ovaj televizor ima 88 inča i košta 49.000 dolara...

Bang & Olufsen je otkrio svoj najnapredniji televizor do danas, Beovision Harmony 88-inči televizor. Najavljen kao prvi 8K OLED televizor na svetu, sa najvećim OLED ekranom ikada, kreiran je od strane kompanije LG Electronics.

Trebali biste znati da je ovaj televizor veoma masivan sa kvalitetom slike koja je četiri puta jasnija od trenutnih 4K ekrana standardne industrije i 16 puta jasnija od HDTV-a. Iako je sve ovo izvrsno, karakteristika koja se najviše ističe je funkcija sa veštačkom inteligencijom koja će prilagoditi podešavanja za maksimalan doživljaj gledanja, bilo da gledate sportski događaj ili film o superherojima.

Televizor se može poručiti u jednoj od četiri opcije izgleda poput prirodnog hrastovog drveta, drvenog uglja, dimljenog ovsa ili oraha. Ovaj TV biće dostupan za naručivanje do kraja sledećeg meseca za 49.000 dolara. Takođe se možete odlučiti za manje veličine poput 65-inčnog modela koji košta 15.700 dolara ili 77-inčnog koji je dostupan za 19.800 dolara.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group