Bivša Hefnerova devojka tvrdi kako joj je prvo seksualno iskustvo sa njim bilo traumatično

Bivša Plejbojeva zvezda, Holi Medison, izjavila je kako je njeno prvo seksualno iskustvo sa Hju Hefnerom bilo veoma traumatično...

„Bila sam odvaljena“, izavila je Holi u emisiji Power: Hugh Hefner, prošlog decembra. „On je doslovno skočio na mene. Nakon što se sve dogodilo, osećala sam se umrtvljeno i posramljeno, a to je imalo više od emotivnog uticaja na mene nego što sam smatrala da će imati“. Četrdesetjednogodišnja Holi zabavljala se sa osnivačem Plejboja tokom sedam godina, od 2001. do 2008. godine.

Holi je navodno bila u klubu sa grupom drugih žena kada ih je Hefner pozvao nazad u njegovu „ozloglašenu“ vilu. Odatle, situacija je eskalirala rapidno, dok Holi, bivša zvezda TV serije Devojke iz susedstva, nije očekivala učestvovanje u seksualnim aktivnostima te noći.

"Mislila sam da bi ovo više bilo kao neki prvi sastanak, iako očigledno, to svakako nije tradicionalni prvi sastanak", izjavila je. "Mislila sam da ću imati priliku da vidim šta se tamo događa, kako su se stvari odvijale. Ako mi ne bude prijatno, neću raditi ništa što mi se ne dopada i mislila sam da ću moći da donesem odluku da li ću se vratiti na drugi sastanak ili ne".

Ona se divila Hefneru, nakon svega, on je bio osnivač jednog od najikoničnijih brendova u ljudskoj istoriji. Istovremeno, Holi je bila užasnuta kada je shvatila da sve ostale žene znaju da su ona i Hef spavali zajedno.

„Odjednom sam se osećala kao da će svi ostali znati za mene i bila sam potpuno prestravljena tom činjenicom“. Privlačnost vile mamila je Holi unutar njenih zidova, iako je ona, kako sama tvrdi, želela da ode. „Osećala sam da nema povlačenja, tako da možda usput mogu dobiti ono po šta sam došla“, izjavila je. „Mislila sam da ću sa svojim useljavanjem izvući ono što želim iz čitave situacije, koja je zahtevala poštovanje na odeređen način. Smatrala sam da, ukoliko to ne uradim, ostaće mi samo ovo gorko iskustvo koje će da me progoni“.

Kako sama navodi, upravo je ono bilo najtraumatičnije za nju, a tokom otvaranja dokumentarnog serijala Tajne Plejboja, ona dodaje: „Osećala sam se kao da sam u začaranom krugu u kome se odvijaju mučne i mračne stvari i nisam znala šta da radim. Životu u vili izgledao je kao život u nekoj sekti i stigla sam do tačke u kojoj sam pukla pod pritiskom i počela da osećam kako bi trebalo da izgledam baš kao i svi ostali“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group