Lifestyle - Hedonizam

Drake ima bazen veličine manjeg jezera

Popularni pevač pohvalio se na društvenim mrežama svojim raskošnim imanjem...

Dok većina pliva u javnim bazenima ili akva parkovima, malo je srećnika koji letnje vrućine pobeđuju u  privatnim bazenima. Jedan od takvih privilegovanih je pevač Drejk koji je nedavno na Instagramu sa fanovima podelio i prvo plivanje  u sezoni u prilično masivnom bazenu u svojoj rezidenciji u Torontu.

„Prvo letnje kupanje - prvi put u bazenu, u stvari da budem iskren. Ovo je moj prvi put da sam ovde. Nadam se da svi u gradu uživaju u prelepom danu.“, rekao je Drejk i pozdravio svoje fanove dok se brčkao u masivnom bazenu koji okružuje njegov dom.

Smešten u njegovom raskošnom dvorcu u Torontu, nazvanom "Ambasada", bazen pokriva veći deo prednjeg dvorišta i omogućava pravu relaksaciju. Pored ekstravagantne kuće od 50.000 kvadratnih metara (koju je projektovao kanadski arhitekta i dizajner enterijera Feris Rafauli), Drejkove nedavne kupovine uključuju i luksuzni matrac od 400.000 dolara i jedinstveni Rolls-Royce koji je koštao 700.000 dolara.

Fanovi sa oduševljenjem gledaju njegove klipove i obično ga prate sa komentarima „Lako je njemu u karantinu kad ima sve ovo“.

 
 
 
View this post on Instagram

#drake finna have the most lit pool parties at his crib after the quarantine over

A post shared by DJ Akademiks (@akademiks) onMay 23, 2020 at 7:30pm PDT

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group