Lifestyle - Hedonizam

Ovo je najskuplji kaiš na svetu

Pašćete u nesvest kada budete videli kolika je njegova cena...

Kaiš je aksesar koji nam puno znači, ali na koji nismo navikli da dajemo puno novca. Iako postoje brendovi koji precenjuju kaiševe, uvek se trudimo da pronađemo neki koji ima zadovoljavajuću cenu, jer kaiš mnogim muškarcima i nije toliko bitan deo stajlinga.

Međutim, dizajner Kristofer Šelis, smatra da je kaiš i te kako važan i da bez njega moderna moda ne bi mogla da postoji. Zato je on odlučio da kreira neverovatan luksuzni kaiš koji košta neverovatnih 77.500 dolara.

Fleur-de-Lys je naziv ovog luksuznog aksesoara, a na njemu se nalazi čak 60 skupocenih dijamanata koji su odgvorni za kreiranje ovoliko visoke cene. Takođe, ovaj kaiš napravljen je od čistog platinijuma, pa njegova težina iznosi 300 grama.

Ovaj kaiš je osmišljen da bude formalni asesoar koji će se nositi na specijalnim dešavanjima i tokom posebnih prilika i koji će učiniti da izgledate kao holivudska zvezda. On je takođe zamišljen i da bude uniseks, što znači da ga mogu nositi i žene i mušakrci.

Foto:Luxury Launches

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group