Savršen početak za savršenu godinu

Još jedno novogodišnje veče je za nama. Okruženi porodicom i bliskim prijateljima simbolično smo, svako na sebi svojstven način, ispratili staru i dočekali novu godinu. Sa prisnošću ćemo se sećati svih lepih i uspešnih prošlogodišnjih trenutaka, pa uz vedru nadu i nove velike planove započinjemo novu kalendarsku godinu. Pokloni koje smo velikodušno udelili, ali i koji su nama zauzvrat udeljeni, simbolično najavljuju mnogobrojna prijatna iznenađenja koja nas očekuju u narednim mesecima. S tim u vezi, nije zgoreg da i sami sebe darujemo nečim posebnim, što će nas ispuniti zadovoljstvom i izmamiti nam osmeh na duži vremenski period. Pitanje je samo – šta bi to moglo biti?

Svi volimo da putujemo, zar ne? Ipak, zbog globalnog stanja uzrokovanog kovidom, putovanja, na žalost, još uvek nisu preporučljiva, pa je to bolje ostaviti za neki naredni period. Druženje sa velikim brojem prijatelja i upoznavanje sa novim ljudima je takođe jedan od omiljenih vidova zabave koje smo se u poslednje vreme itekako uželeli. No, iz identičnog razloga kao i u prethodno navedenom slučaju i to ćemo, zarad opšte sigurnosti, ovog puta preskočiti. Pa, koja još rešenja imamo?

Da li ste znali da i druženje i putovanje, kao i još ponešto, od skoro možete spojiti u jedan jedinstven paket? Zamislite kako se družite i istovremeno putujete, bez bojazni od virusa i beskrajno opterećujućih testiranja, iz, kad već tako mora, ušuškane sigurnosti vašeg toplog doma. Zamislite da možete komunicirati do mile volje, upoznavati se s novim ljudima a sve vreme biti na vezi sa starim, biti u toku sa svim stvarima i, pritom, svakodnevno obilaziti svet iz udobnosti svoje omiljene fotelje. Da li vam ovo zvuči kao nešto realno? Razumemo vas, jer ni nama isprva nije. Ali, sada... O čemu je zapravo reč?

Telenor je nakon dugih priprema konačno došao do rešenja koje svima omogućava da se bave svojim omiljenim stvarima bez i najmanjeg utroška energije. Reč je o fantastičnom paketu usluga pod nazivom – Hipernet!

Ovaj multifunkcionalan paket podržava najnovija tehnologija i u njega ulazi fiksni optički internet, digitalna televizija u testnoj verziji i fiksna telefonija. Zahvaljujući izuzetnoj brzini internet mreže (do 1 Gbps), Hipernet od sada svima omogućuje internet koji besprekorno funkcioniše, uz snažan Wi-Fi signal koji pokriva sve prostorije. Gledajte 4K filmove na digitalnom TV-u sa preko sto kanala, slušajte muziku vrhunskog, HD zvuka ili, jednostavno, izaberite prikaz najinteresantnijeg sadržaja u danu ili nedelji, uz korišćenje samo jednog daljinskog upravljača za STB i TV. Budite obavešteni i u pokretu čak i kada ste u mestu i započnite ovu godinu na najbolji mogući način uz Hipernet paket. Jer, znate kako se kaže: Kako vam godina počne tako će i trajati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group