Sin Majkla Džeksona pokazao u kakvoj kući živi

Blenket Džekson više nije dete, jer je sada napunio 18. godina...

Najmlađi sin čuvenog kralja popa nedavno je napunio 18 godina i proslavio svoje punolestvo, a povodom toga, ovaj mladi momak odlučio je da se časti prelepom vilom u Kalabasu, Kaliforniji. Pošto je od svog oca nasledio veliko bogatsvo, mladi Džekson je sebi kupio kuću u vrednosti od 2.62 miliona dolara koja dolazi sa ogromnom kvadraturom, prelepo uređenim prostorijama, dvorištem i baštom koji prave neverovatnu rajsku oazu.

U sklopu kuće nalaze se bazeni, sauna i teretana koo i dve masivne garaže koje pružaju parking za skupocene automobile. Blenket se pohvalio svojim novim domom i pokazao deliće svoje nove kuće, pa zato pogledajte galeriju ako vas zanima.

Majkl Džekson preminuo je 2009. godine, ali i dalje je jedan od najpopularnijih muzičkih ikona i zvezda. On je jedan od retkih koji i dalje zarađuje milione iako je mrtav, što samo pokazuje koliko je on bio voljen i popularan.

Blenket kaže da mu otac mnogo nedostaje i da mu je mnogo falio, ali da je uspeo da odraste u čoveka kojim bi se Džekson sigurno ponosio.

Foto:https://www.buzzfeed.com/

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group