Lifestyle - Saveti

Da li ona želi brak?

Vrlo često se tokom veze sa osobom do koje nam je stalo, pitamo da li ista želi budućnost sa nama ili ne...

Ovo škakljivo pitanje, teško je postaviti, jer se pre svega plašimo negativnog odgovora i strahujemo da bismo na voljenu osobu mogli izvršiti nepotreban pritisak. Međutim, ako ne znate u kom pravcu ide vaša veza, suludo je da se trudite oko iste.

Kako bi vam olakšali ovu agoniju, dajemo vam nekoliko smernica, koje vas mogu uputiti kako da prepoznate po njenom ponašanju da li želi brak sa vama ili ne. Čak iako joj niste nikad postavli direktno ovo pitanje, po načinu na koji se ophodi prema vama, njenim ubeđenjima, opredeljenjima i težnjama u životu možete da predpostavite šta ona želi. Tema o kojoj valja ozbiljno diskutovati.

SA VOLJENOM OSOBOM NIKADA NE PRAVITE PLANOVE ZA BUDUĆNOST

Zašto? Sigurno ste se zapitali. Iako je lepo živeti za momenat i uživati u svemu što vam se trenutno dešava u životu, ako baš nikad od vaše devojke niste čuli da makar planira sa vama zajedničko letovanje sledeće sezone, znajte da nešto nije u redu. Planovi za zajedničku budućnost, koji svakako uključuju makar povremeni razgovor o deci, kupovini nekretnine i tome slično, sastavni su element svake ozbiljne veze. Ukoliko nisu pristuni, znajte da vas vaša voljena ne doživljava ozbiljno.

VOLJENA OSOBA VAM JE NA POČETKU VEZE REKLA DA NE ŽELI DA SE OBAVEŽE

Dakle, rečeno vam je, a vi ste odbili da slušate. Mislili ste da će ista promeniti mišljenje ako budete dovoljno uporni. Dobar deo njih možda i popusti u ovom pogledu, ali svakako da postoje i one osobe koje ne žele brak i obaveze. Ukoliko im je npr. važnija karijera, smatraće vezu u kojoj su (pa čak i potencijalnu decu) nepotrebnim opterećenjem. Dakle, ako dotična ne pokazuje ni najmanji nagoveštaj da se predomislila po pitanju ove odluke, nemate razloga da se i dalje nadate i možete slobodno da odustanete.

OSOBA SA KOJOM SE VIĐATE, PORED VAS SE VIĐA I SA DRUGIM MOMCIMA

Hmmm...krajnje komplikovana situacija. Ako ste ovo znali od početka i pristali ste na to, u velikom ste problemu, jer će ista vrlo teško pristati na to da se išta po ovom pitanju promeni. Ukoliko ista ne smatra da ste joj samo vi dovoljni, zašto biste se i dalje zadržavali u takvoj vezi (sem ako i sami ne želite neozbiljnu avanturu).

SA VOLJENOM OSOBOM NEMATE ZAJEDNIČKIH TAČAKA, SEM KADA JE SEKS U PITANJU

Jeste da je seks, odnosno dobar odnos u krevetu, važan za održavanje stabilne veze, ali ako se samo na ovom polju slažete, u velikom ste problemu. Ako sa partnerom nemate drugih zajedničkih tema za razgovor i seks koristite kao dobar način da prekinete neprijatnu tišinu, znajte da sa takvom osobom ne vredi stupati u brak.

U SVEMU SE SLAŽETE SA VOLJENOM OSOBOM, SEM OKO DEŠAVANJA U KREVETU

Kao što smo već napomenuli, seks je veoma važan faktor za svaku ozbiljnu i stabilnu vezu. Ako se sa voljenom osobom nikako ne možete uskladiti u krevetu, imate problem koji je teško rešiv. Pored toga što vas ista voli, podržava, poštuje i sve drugo, ako vam ne odgovara u krevetu, postoji velika verovatnoća da ćete kad tad izgubiti interesovanje za nju ili ona za vas.

 Č.K.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group