Lifestyle - Saveti

Ove muškarce žene NE PODNOSE

90% ispitanih žena je reklo da ne želi da bude u vezi sa ovakvim muškarcima...

Stalno se vrte teme o tome šta privlači žene, kakvi muškarci moraju biti i šta žene vole. Neki smatraju da je izgled sve, drugi misle da muškarčevo ponašanje igra glavnu ulogu, a treći opet smatraju da je novac najveći adut.

Iako se devojke možda ne mogu složiti oko toga šta je najprivlačnije kod muškarca, one se zato sigurno slažu šta je to što ne vole da vide kod pripadnika muškog pola. Anketa koja je nedavno sprovedena u Nemačkoj, imala je za cilj da utvrdi šta je to najmanje privlačno kod muškaraca i šta je to šta žene najmanje vole kod muškog pola.

Iako je bilo dosta različitih odgovora, na kraju se 90% žena složilo oko jedne stvari. One su rekle da NE PODNOSE kada su muškarci NEUREDNI.

Dame su objasnile da neuredni muškarci nikako ne izgledaju privlačno, da tako odaju utisak da se ne staraju o sebi kako treba i da ne obećavaju da su uspešni i da imaju bilo kakav cilj u životu.

„Sitne stvari, poput uredne brade, frizure i lepe odeće znače mnogo toga i govore nam da je muškarac ozbiljan, da voli da brine o sebi, a ujedno i o drugima“, rekla je jedna od ispitanica i objasnila da nikada ne bi bila u vezi sa muškarcem koji je zapušten i neuredan.

Dakle, ako povećate brigu o sebi i poradite na izgledu, šanse da nađete partnerku će biti mnogo povećane.

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group