Uradi sam: Fenomenalna zidna lampa

Ako želite da osvetlite vašu terasu, trem ili enterijer vašeg doma, onda možete vrlo lako napraviti zidne lampe na vrlo jeftin način...

Zidne lampe su sjajan način da osvetlite određene delove doma i da učinite da vaša terasa ili enterijer izgledaju modernije. Međutim, problem je taj što zidne lampe često znaju da budu skupe. Zato smo mi odlučili da vam pokažemo kako da sami napravite sjajne cevaste lampe koje će izgledati kao da su izašle iz prodavnice.

Sve što vam je potrebno jesu dve sijalice za rozetne, cev za vodoinstalacije i crni sprej. Potrebno je da pronađete PVC cev koja će imati malu dodatnu cev na sredini. Ovo vrlo lako možete pronaći u radjnama vodovoda. Mala cev će služiti kao držžač koji ćete staviti u zid, dok će gornji i donji otvor velike cevi služiti kao mesto gde ćete ubaciti sijalice.

Sijalice jednostavno ugurajte u cev i lagano zalepite lepkom kako bi se one držale na mestu. Gledajte da otvor cevi bude toliki da sijalice taman stanu. Pre nego što sijalice ubacite, cev ofarbajte u crno, ili drugu željenu boju. Ubacite sijalice i provucite kablove i sve što ostaje jeste da kablove spojite na električnu mrežu i da vaše novokreirane zidne lampe okačite na zid.

Pogledajte video klip koji će vam bolje pokazati kako da ovo napravite:

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group