Sex

Devojka potrošila hiljade dolara kako bi izgledala kao lutka na naduvavanje

Mari ima 25 godina i potrošila je 100.000 dolara na plastične operacije...

Veliki broj devojaka ide na plastične operacije i danas smo se na to potpuno navikli. One to većinom rade kako bi poboljšale sitne nedostatke koje poseduju i njihove promene najčešće se ogledaju u povećanim grudima i ustima, ali i smanjenom nosu.

Međutim, ova devojka je otišla na maksimum sa svojim operacijama i potpuno transformisala svoje telo, sa željom da izgleda kao seksi lutka na naduvavanje.

Mari je u proteklih nekoliko godina potrošila neverovatnih 100.000 dolara i sada zaista izgleda kao plastična lutka kojoj je najveći neprijatelj oštra igla.

 
 
 
View this post on Instagram

Idn

A post shared by Mary Magdalene (@xomarym) onMay 18, 2020 at 12:08pm PDT

Ona je ugradila plastične implante u zadnjicu i grudi, operisala je usta i jagodične kosti, a čak je radila i rekonstrukciju vagine, pa je trenutno svetski rekorder i nalazi se u Ginisovoj knjizi rekordera kao žena koja ima NAJDEBLJU vaginu na svetu.

Iako je mnogi prozivaju zbog njenog izgleda, Mari kaže da je sebi prelepa i da neće stati sa operacijama, jer smatra da ima da promeni još dosta stvari na sebi.

Foto: Instagram

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group