Savršena matorka i OnlyFans model Nita Meri na Božijem putu

Rasna milfara i OnlyFans model tvrdi da se skida putem interneta zbog toga što Bog to od nje želi i veruje da je ona u stvari u svetoj misiji koja za cilj ima da ohrabri druge žene u prihvatanju njihove seksualnosti...

Nita Meri, iz Kolorada, tvrdi da je ona pronašla hrišćanstvo kada je bila svega devet godina stara i da je često sanjala Isusa. Međutim, kako je odrastala shvatala je polako da njena vizija Hrista i Boga nije bila ista kao ona koju joj je Biblija opisivala, stoga je nastavila svoj put istražujući svoju ličnu vezu sa Hristom.

Kako je ova prsata gospoja objasnila: "Biblija je pisana u vreme kada ženama nije bilo dozvoljeno da čitaju ili pišu. Verujem da bi sve bilo daleko drugačije da su žene bile u mogućnosti da delimično napišu veliku knjigu". Međutim, kada se radi o njenom poslu, Nita je otkrila da ga njeni prijatelji hrišćani ne prihvataju baš raširenih ruku. Kakvi licemeri. "Kada sam prvi put počela da se bavim modelingom, imala sam puno prijatelja hrišćana, ali i članova porodice, koji su mi okrenuli leđa. Pitala sam Boga, da li on želi da nastavim sa svojim poslom i njegov je odgovor bio da."

"Vidim sada da sam vođena kako bih nastavila i uspela da pomognem ženama i muškarcima prilikom uspostavljanja zdravih seksualnih veza, praćenih zadovoljstvima njihovim telima. Drago mi je što sam ostala na svom pravcu tako da mogu nastaviti da gradim bezbednu i voljenu zajednicu drugim ženama u svetu modelinga za odrasle." Nita veruje da je hrišćanstvo vođeno patrijarhatom i da potiskuje žensku seksualnost, što nije volja Gospodova.

"Priča o Mariji majci Božijoj i njenom bezgrešnom začeću predstavlja podlogu svim ženama koje bi prema njoj trebalo da se stide svoje želje za seksom ili potrebe za telesnim odnosom. Za mene, seksualnost igra veliku ulogu u mojoj veri, ona je dar od Boga i pruža nam iskustva sa drugim ljudima u kojima postoji sporazum obe strane. Kada doživljavamo orgazam sa nekim drugim, mi delimo mali deo onoga što Bog oseća prema nama."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group