Najpopularnije seks poze u 2018. godini

Evo šta kažu ankete...

Život ne bi bio moguć bez seksa. Ova prirodna odlika je sinonim za uživanje i to je nešto čemu se svi radujemo i zbog čega smo uvek uzbuđeni. Međutim, iako je to teško zamisliti, seks može da dosadi, pogotovo ako ga upražnjavate sa jednom istom osobom. Zbog toga su izmišljene seks poze koje nam omoućavaju da svakog puta imamo drugačija iskustva u krevetu i da doživimo granice uživanja za koje smo mislili da ne postoje.

Dosta puta smo pisali o popularnim seks pozama, a ovoga puta smo hteli da vidimo koje su to najpopularnije poze u 2018. godini. Dugo vremena je misionarska poza važila za najpopularnju seks pozu, jer je najlakša i jer pruža obostrano zadovoljstvo, ali sada se situacija promenila.

Pronašli smo anektu koja je ispitala ogroman broj ljudi na ovu temu i koja je imala za cilj da otkrije koje su trenutno najpopularnije seks poze. Na osnovu ispitanih ljudi, anketa je došla dom zaključka da su ovo 5 najpopularnijih seks poza u 2018. godini:

1. Doggy Style
2. Kaubojka
3. Misonarska
4. Noge na ramenima
5. 69

Kao što možete videti, misionarska poza se nalazi na trećem mestu, dog je Doggy stil na prvom jer su i muškarci i žene rekli da je ova poza udobna, nezahteva i da pruža fenomenalan osećaj i užitak

Da li se vi slažete i koja je vaša omiljena poza?

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group