Pazite! Ovo je najopasnija seks poza

Svi smo je probali jer, to je jedna od najpopularnijih poza u seksu, ali malo smo se uplašili kada smo saznali da je i najopasnija i to po muškarce.

Kaubojka ili devojka na muškarcu je vrlo popularna i lepa poza, ali najnovija istraživanja pokazuju da je upravo ova poza glavni uzrok povreda penisa kod muškarca. Prosto je neverovatno da poza, koju žene podjednako vole kao i mi, može da bude tako opasna.

Misionarska poza i „doggy“ poza takođe su odgovorne za veliki broj povreda, ali je kaubojka definitivno najopasnija po muškarce.

Čak preko 50 % povreda penisa kod muškarca događa se u toku ove poze. Ono što treba da znate i da podelite sa svojom partnerkom je: žena je ovde dominantna. Dakle, vaša lepša polovina ima kontrolu u ovoj situaciji i ona mora da povede više računa o vama. Vodite računa o pokretima koje pravite, jer svaki jači pokret može da izazove povredu. Takođe, vrlo je važan i vaš položaj. Povedite računa kako ste pozicionirani ispod vaše partnerke, jer ako vršite preveliki pritisak na sebe, veća je mogućnost da dođe do povrede.

Opasnost od frakture penisa je veoma velika kada se ova poza upražnjava pa morate biti veoma oprezni. Vodite računa i pazite da ne dođe do preagresivnih pokreta koji vas mogu „slomiti“.

Ovo, naravno, ne znači da ovu pozu treba da izbacite iz upotrebe, samo malo više povedite računa, jer bolje sprečiti nego lečiti.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group