Prema damama sa jednog sajta za upoznavanje pivski stomaci ponovo su u modi

Sudeći prema poslednjim istraživanjima sprovedenim sa članovima jednog onlan sajta za upozavanje, gotovo 75% slobodnih dama odgovorilo je da vole pivske stomake ili "ćalac fizionomije"...

Dejting sajt nedavno je predstavio svoje rezultate dobijene od svojih najnovjih članova, otkrivši da većina slobodnih pripadnica lepšeg pola ovakvu vrstu telesne strukture smatra veoma poželjnom. Uprkos tome, više od 20% ispitanih korisnika takođe je iznelo da tip tela nije toliko bitan prilikom potrage za partnerima. One prema sajtu nastoje da se fokusiraju na ličnost umesto na izgled.

Svega 15% članova podelilo je svoje afinitete prema Barbi ili Ken tipovima tela, kada se radi o zabavljanju sa osobama pola kome pretenduju. Marija Saliven, potpredsednik Dating.com sajta komentarisala je ove rezultate.

"Filmovi i TV nastoje da promovišu savršene tipove ljudskih tela, pružajući svima masovno ideju da moraju izgledati slično kako bi mogli pronaći svog para. Veoma smo ponosni što možemo potvrditi da ovo zapravo nije sistem po kome stvarni svet funkcioniše. Nevezano sa vašim tipom tela, vaše srodne duše definitivno se nalaze na našem sajtu i mi vam možemo pomoći da ih pronađete."

Takođe, svi korisnici usluga ovog dejting sajta koji veruju da posedući ćalac figuru masovno su počeli da postavljaju ovu činjenicu u svoje biografije i polako postaju sve ponosniji na svoje fizionomije. Sa druge strane, tu je i veliki broj ispitanika koji je izjavio da se priprema za teretanu i ozbiljne treninge kako bi sledeće leto dočekali u savršenoj formi.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group