Citroen C4 Cactus dobija hidraulično vešanje

Kompanija Citroen konačno je otkrila svoju unapređenu verziju C4 Cactus modela, koji je ujedno postao prvi evropski model koji nam nudi novu Progressive Hidraulic Cushion (PHC) suspenziju ove kompanije...

Ovaj novi sistem debitovao je u C5 Aircross modelu i za cilj ima da pristupačnijem C4 Cactus automobilu podari uzbudljiviju i udobniju vožnju uz pomoć kompleta sekundarnih hidrauličnih amortizera u svakom ćošku koji će zameniti konvencionalne verzije na svakom kraju.

Citroen brend takođe se odlučio za instalaciju udobnijeg seta regularnih opruga i amortizera kako bi još više poboljšali kvalitet vožnje u ovom modelu. Čuvena francuska kompanija takođe je redizajnirala sedišta, pa su ona sada ispunjena penom visoke gustine, nudeći dodatni komfor za one duge vožnje. Priznajte, to je svima potrebno.

Deo paketa unapređenja je naravno i novi eksterijerni izgled za C4 Cactus model, koji ponovo poseduje čuvene Airbumps detalje, koji se sada nalaze odmah iznad pragova i imanju nešto manje dimenzije.

Druge promene uključuju i nove branike napred i pozadi sa fizički većim svetlima na sve strane, zbog kojih 2018 C4 Cactus sada izgleda čistije i jednostavnije. Kompanija Citroen u planu ima da ponudi trideset jednu različitu nijansu i kombinacije boja za eksterijer ovog modela, dok će u ponudi biti i asortiman od pet različitih vrsta točkova.

Autonomne sigurnosne kočnice, prepoznavanje signala semafora i sistem budnosti vozača i upozorenja su sada takođe deo opreme ovog novog modela, zajedno sa nadgledanjem mrtvog ugla, asistencije za parkiranje i kamere u zadnjem delu. Informativno zabavni sistem sada je predstavljen touchscreen ekranom sa dijagonalom od sedam inča.

Citroen je takođe dodao nove opcije po pitanju motora C4 Cactus asortimanu sa 130 PS 1.2 litarskim PureTech motorom. Isti ovaj motor ponuđen je u varijantama sa 82 PS i 110 PS, dok je tu i 100 PS dizel verzija istog.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group