Vožnja - Automobili

Ferrari FXX-K Evo je ostvarenje svih vaših snova

Ferrari je predstavio svoju sportsku verziju LaFerrari modela koji će vas oduvati...

FXX-K Evo je nedavno predstavljen na Finali Mondiali događaju u Mugelu i ovaj automobil je specijalno krerian kako bi osvojio svaku trkačku stazu. Reč je o unapređenom LaFerrari vozilu koje ima pojačane performanse i čiji je jedini cilj da obara rekorde.

Prva stvar koju ćete primetiti kada ugledate ovaj automobil jeste neverovatna aerodinamična linija koja je toliko dovedena do maksimuma da Evo model izgleda dsodta drugačije od originalnog LaFerrari modela. Kreatori ovog automobila su se potrudili da uz pomoć aerodinamike ubrzaju i stabilizuju ovaj automobil i to su defnitivno uradili, jer je prizemna sila sada veća sa neverovatnih 75% od originalnog LaFerrari modela.

Enterijer ovog vozila sveden je na minimum, pa će vozači unutra moći da zateknu samo sportski volan i mnoštvo komandi koje će vam omogićiti da performanse automobila podesite po želji. Radio ne postoji i kreatori ovog automobila kažu da vam on neće ni trebati, jer je najbolja muzika za uši svakog vozača zvuk motora.

Nažalost, informacije o agregatu, performansama i maksimalnoj brzini i ubrzanju još uvek nemamo, ali se nadamo da će kompanija Ferrari i to objaviti u skorijem vremenskom periodu.

Pogledajte galeriju:

Foto: Luxatic

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group