Tesla Cybertruck uhvaćen na ulici

Prvi modeli ovog "neobičnog" SUV-a počeli su da se primećuju na ulicama...

Tesla automobili doneli su pravu revoluciju na polju autoindustrije i svetu pokazali da električni automobili mogu biti efikasni, brzi, ali i bezbedni za okolinu. Nakon nekoliko modela koji su vrlo dobro prošli kod vozača, Elon Mask i Tesla kompanija odlučili su da predstave i prvi EV pikup.

Bio je to Cybertruck model koj je šokirao sve svojim kockastim dizjanom. Mnogi su ovaj automobil nazvali ružnim i nedovršenim, jer karoserija ovog vozila podseća na automobile koje deca prave kada se igraju sa kockicama ili kada ih crtaju u prvom razredu osnovne škole.

Međutim, to nije bio jedini promašpaj ovog vozila. Nakon što je predstavljen, Musk je izjavio da će Cybertruck biti otporan na udarce, pa je to demonstrirao tako što je tražio da njegovi asistenti gađaju stakla vozila. Stakla su pukla, a dok su svi gledali u šoku, Mask je samo izjavio „ups sredićemo to“.

Ipak, pored mnogo kritika i prozivanja, Cybertruck se već sada pokazuje kao uspešan automobil jer je naručen preko 200.000 puta, što znači da će 200.000 vozača dobiti svoj verziju ovog modela. Prvi modeli već su počeli da se primećuju na ulicama, pa su ljudd imali priliku da uživo vide kako izgleda ovo čudo od auta.

Kao što možete videti, Cybertruck deluje kao futuristično vozilo koje je došlo kroz neki vremeplov i koje je spremno za apokalipsu i smak sveta. Iako ćemo se teško privići na ovakav kockasti dizajn, moramo priznati da Teslin kamionet polako počinje da nam se sviđa.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group