Vožnja - Motori

BMW eRR eksperimentalni supersport motor

BMW Motorrad kompanija odlučila je da je pravo vreme da podsete sve svoje fanove, zašto je njihovo ime veoma važno u svetu motociklizma…

Stoga, oni su predstavili svoj novi BMW eRR eksperimentalni supersport motor. Ovo je unikatni projekat, razvijen u saradnji sa Tehničkim Fakultetom u Minhenu, a zasniva se na modelu S 1000 RR. O tehničkim specifikacijama za sada nema reči, ali kako kažu iz BMW brenda, ovo električnja verzija ima nultu emisiju i instant ubrzavanje, što može postideti čak i Pticu Trkačicu.

Sa tim na umu, možemo maštati o performansama ovog motocikla i uživati u njegovom futurističkom eksterijeru. BMW eRR ima crno-beli eksterijer, sa zelenim akcentima i različitim komponenatama od ugljeničnih vlakana. Interesantne grafike i perforirano sedište sa kontrastno zelenim šavovima izgleda fenomenalno!

S obzirom na vreme i trud koji je BMW brend uložio u ovaj unikatni projekat, možemo očekivati da će verzija za proizvodnju biti ubrzo spremna!

Auto Exclusive

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group