Vožnja - Motori

BMW predstavio SKUTER budućnosti

Ovo koncept vozilo će vas oduševiti...

BMW je nedavno predstavio novu Seriju 8 koja je trenutno možda i najpopularniji automobil o kojem svi pričaju. Međutim, poznati proizvođač automobila nije hteo da se zaustavi, pa je svoju pažnju okrenuo prema dvotočkašima.

BMW je odlučio da na neverovatan način zakorači u budućnost i da predstavi futuristički skuter kakvog do sada nismo videli. Tako je rođen BMW Concept Link skuter koji će oduševiti sve ljubitelje ovog prevoznog sredstva.

Vizuelno, ovaj motor izgleda neverovatno. Deluje kao vozilo nekog superjunaka koje je u stanju da uradi sve. Jasno se vidi uticaj moderne tehnologije, a moderni LED farovi, podesivo sedište i multifunkcionalni volan to samo potvrđuju.

Što se tiče tehničkih podataka, BMW je u tom polju želeo da ostane tajnovit, ali je potvrđeno da će skuter biti na električni pogon. Iako je još uvek u pitanju samo koncept model, BMW se nada da će ovaj skuter biti ultimativni gradski prevoz koji će vam omogućiti da pobedite gradske gužbe sa stilom i lakoćom.

Pogledajte kako izgleda ovaj motor:

V.P. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group