Vožnja - Motori

Ducati predstavio novi Scrambler 1100 Dark Pro motor

Ducatijev novi model u seriji 1100 je Scrambler 1100 Dark Pro, a uskoro će se naći u prodaji u Velikoj Britaniji krajem ovog meseca sa početnom cenom od 13.567 dolara

Ducati Scrambler 1100 namenjen je vozačima koji uživaju da putuju ne samo gradom, već i otvorenim putem. Kreriran je tako da bude lagan za vožnju i da odgovara čak i početnicima, a njegov prilično veliki rezervoar of 15 litara, će vam omgoućiti da pređete velike razdaljine, bez čestih stajanja na benzinske stanice.

Iako se Scrambler 1100 Dark Pro može pohvaliti istim dizajnom kao i druga dva modela iz ovog asortimana, Scrambler 1100 Pro i Sport Pro, on se ističe zahvaljujući mat crnoj boji sa aluminijumskim delovima, kao i sitnicama koje su redizajnirane, kao što su ogledala i izduvna grana.

Što se tiče elektronike, baš kao i drugi modeli, ova potpuno nova varijanta je opremljena posebno kalibrisanom verzijom Ducati Traction Control (DTC), plus sistemom ABS-a, koji „garantuje maksimalnu sigurnost i okretnost u svim vrstama krivina“.

Pored toga, imate tri standardna načina vožnje, koji mogu pomoći manje iskusnim vozačima da pronađu pravi balans kako bi se mogli usredsrediti na usavršavanje sopstvenog stila vožnje.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group