Vožnja - Motori

Harley Davidson predstavlja ograničeno izdanje FAT BOY motora

Ikonični motor Harley Davidson Fat Boy, koji je postao jedan od najprepoznatljivijih dvotočkaša koji se pojavljivao na bioskopskom platnu zahvaljujući Arnoldu Švarcenegeru i njegovom filmu Terminator 2, lansiran je još 1990. godine.

Fat Boy motocikl ove godine je napunio 30 godina, a Harley Davidson smislio je ograničenu verziju izdanja kako bi proslavio ovu značajnu priliku. Zasnovan na najnovijem modelu Fat Boy-a, posebna rođendanska verzija dostupna je samo u jednoj boji koja se zove Vivid Black. S obzirom na činjenicu da su mračni tematski motocikli ovih dana popularni, posao ove crne boje više je nego jasan.

Mračnu stranu ovog motora dopunjuje i potpuno crni Milwaukee-Eight 114 V-twin koji je jasno primetan i koji poručuje vozačima da je reč o moćnom agregatu koji je spreman na sve. Hromirani delovi motora zamenjeni su crnim metalnim pločama,a ubačeni su bronzani elementi koji čine savršeni kontrast.

Biće izgrađeno samo 2500 jedinica ovog ograničenog izdanja, od kojih će svaka imati pločicu sa serijskim brojem na konzoli rezervoara za gorivo. Ako želite jedan, moraćete da izdvojite 21.949 dolara, što nije mnogo više od običnog Fat Boy modela.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group